Investor.bg - най-авторитетният източник
на бизнес и финансова информация у нас


345 219 месечни потребители (Gemius)
Профил на аудиторията Реклама в сайта
Investor.bg е най-авторитетният източник на бизнес и финансова информация и най-четеният уебсайт за бизнес новини в България. Сайтът предлага новини, анализи, информация за фондовата борса, финансови отчети и др. Специализираните категории в сайта включват Борса, Forex, Имоти, Технологии, Style, Обучение и други. Investor.bg предлага индекси в реално време, котировки, фючърси. Сайтът се наложи и като платформата с най-предпочитан и посещаван форум в страната, с лоялна аудитория, която стабилно расте през годините. Изпълнителни директори, ръководители на отдели, собственици на компании и представители на висшия мениджмънт сa сред основната част от аудиторията на Investor.bg. Постоянно се увеличава и броят на студентите и младите хора, които откриват ново качествено знание на уебсайта.

Всяка година Investor.bg организира серия от полезни дискусии „Клуб Investor.bg“, които поставят фокус върху различни бизнес сфери, отличавайки най-добрите практики и тенденции в национален и световен мащаб. Investor.bg провежда и най-големия форум на инвестиционната общност в България и региона.

Investor Finance Forum. През 2016 година медията отбележи 15 години от създаването си със специален онлайн видео курс, в който 15 водещи и анализатори от бизнес канала Bloomberg TV Bulgariа изнесоха лекции по разнообразни икономически теми, с които споделиха опит от практиката в помощ на студентите. Социалната ангажираност на медията към изграждането на младите бизнес лидери и икономически журналисти се утвърди и с провеждането на първия у нас конкурс „Академия за финансови анализатори“ с Висшето училище по застраховане и финанси. С него Investor.bg и ВУЗФ дадоха възможност на студенти да се специализират академично и професионално в сферата на финансите като предоставиха безплатно обучение в магистърска програма на университета и възможност за стаж и работа в икономическите медии на Investor Media Group.
Ако харесваш Investor.bg