News/Press releases
Сайтът Investor.bg с нова услуга
2007-01-25
Сайтът за бизнес и финансова информация Investor.bg, част от интернет групата на Инвестор.БГ АД, пусна нова услуга и значителни подобрения в раздел „Компании“, предназначени за участниците на капиталовия пазар, както и за тези, които ежедневно следят борсовата информация.

След подписан договор с БФБ-София през ноември 2006 г. интернет изданието вече предоставя данни в реално време за сключените сделки на борсата.

Посетителите на сайта могат да следят автоматично обновяващото се изменение на борсовите индекси, офертите за покупка и продажба по пазарните позиции, информация за купувача и продавача по дадена сделка, както и изтъргувания обем по конкретна позиция. Благодарение на автоматизираното подаване на информация лесно и удобно може да се следи и актуализацията на текущото състояние на офертите, тяхната редакция или изтриване спрямо данните, предавани от борсата.

Достъп до новата услуга имат всички потребители на Investor.bg, които се регистрират или вече са регистрирани като анализатори. Регистрацията е безплатна, като тя може да се използва още за даването на прогнози и изготвянето на анализи за публичните компании.