News/Press releases
За феновете на футбола и Gol.bg
2007-10-10
Верен на стремежа си да дава най-доброто на своите посетители Гол.бг с гордост ви представя най-новите си специализирани рубрики, посветени на футболните фенове.

В така наречените Фенсайтове, посветени на най-големите футболни отбори от България и Европа, феновете могат да намерят всичко което ги вълнува за любимия отбор.

В добре подреден и лесен за навигация дизайн е събрана информация за самия отбор, неговата история и трофеи, стадионът, футболистите. Има галерия с висококачествени снимки на отбора.

Таблицата с временното класиране на първенството в което се състезава клубът се актуализира автоматично няколко минути след изиграването на всеки мач.

Изключително полезен е списъкът с мачовете на отбора, в който можете да направите справка за резултата на изминалите срещи, да прочетете репортаж от мача или да видите видео. Можете и да видите кой са предстоящите срещи на отбора.

В секцията линкове можете да откриете много други страници посветени на любимия отбор, както и разбира се официалният му сайт.

Сигурни сме, че благодарение на Фенсайтовете, ще можете да следите любимите си отбори много по-лесно и престоят ви тук ще е много по-приятен.