Другите за нас
NasamNatam.com с напълно нов дизайн
2010-06-21
Туристически портал NasamNatam, част от портфолиото на Инвестор.бг, е с напълно нов, по-лек и интуитивен дизайн. Основното предимство на обновения сайт е по-лесният достъп до информация - статии, оферти, пътеписи.

Стартирана е и нова таг система, предоставяща възможност за по-бързо и лесно намиране на цялата информация по дадена тема.

Сред другите нововъведения са:
  • новаторски и дори нестандартни, според издателите, техники за оптимизация за търсещи машини
  • по-голяма възможност за банер реклама и брандинг
  • улеснение за туристическите агенции и туроператори, чрез по-добър административен панел
В близките седмици се очаква пускането на допълнителни нови функции.

В NasamNatam има над 2 000 клиенти (агенции, туроператори и хотели), над 700 пътеписи, и над 3000 разнообразни  оферти  за екскурзии и почивки в България и чужбина.

Тази година NasamNatam.com празнува четвъртия си рожден ден - сайтът стартира през ноември 2006 г., а през януари 2008 г. става част от портфолиото на Инвестор.БГ АД. Със своите 107 520 потребители месечно (данни на Gemius) порталът е лидер на българския туристическия пазар.

Сайтът спечели първо място в гласуването на публиката в конкурса „БГ сайт 2009”, а редовните семинари, организирани от мениджърa на проекта, на тема "Ефективно представяне в интернет", са предпочитано място за хората от туристическия бранш за научаването на най-новото в света на интернет и частта, засягаща туристическия бизнес.

В края на май бе напълно обновен и порталът Investor.bg (eTimes - 25.05.2010). Основните промени на сайта са в структурата, напълно нови функционални характеристики, вкл. свързани с предоставяне на ново съдържание и в сайта е създадена социална общност, като регистрацията вече предоставя нови възможности, сред които и лична страница на потребителите.

Седмица преди старта новия дизайн на Investosr.bg, Dnevnik.bg представи леки промени в сайта, сред  които  и борсов бюлетин с новини и коментари за Българската фондова борса и региона, нова мобилна версия, оптимизирана за всички модели мобилни телефони, подобрени social характеристики и др., за които детайлна информация е публикувана на: www.dnevnik.bg/nov.

Неотдавна новинарският сайт Actualno.com, част от издателската група WebGround също бе напълно обновен (eTimes - 08.02.2010). Издателите обявиха, че новата версия има за цел медията да подобри максимално комуникацията със своите читатели и да бъде съобразена с най-новите тенденции. Подробности за редизайна на Actualno.com са публикувани на http://webground.bg/new_actualno/.

Услугата за електронна поща АБВ също бе обновена напълно (eTimes - 10.05.2010) с цел да бъде в синхрон с най-съвременните тънденции в сектора. Редизайнът на марката и на услугата започна още в края на миналата година, когато бе променено логото (eTimes – 19.11.2009).

Вижте материала в etimes