Кои сме ние?
Инвестор.БГ АД e водеща интернет медийна компания в България. Чрез своите сайтове компанията достига до 55% от интернет потребителите в страната (по данни на Gemius).

Портфолиото на Инвестор включва успешни продукти в основните сегменти на българското интернет пространство – медии, онлайн услуги, социални общности. Това са сайтовете dnes.bg, investor.bg, gol.bg, automedia.bg, tialoto.bg, az-jenata.bg, puls.bg, aha.bg, teenproblem.net, az-deteto.bg, snimka.bg, blog.bg, start.bg, imoti.net, rabota.bg.

В началото на 2009 г. 3TS Cisco Growth Fund придоби дял от 16,77% от капитала на Инвестор. След неколкократни закупувания на акции на компанията и след успешното увеличение на капитала през 2011 година, фондът вече е най-голям акционер в дружеството, притежавайки 21,34% от капитала.

През 2010 г. Инвестор.БГ АД за втори път участва в класацията на Делойт за най-динамично развиващи се технологични компании за Централна и Източна Европа Fast 50. През 2009г бе класирана на 6-то място, а 2010 – първа от българските компании и 5-та в ЦИЕ с ръст на приходите от 1633% за последните пет години.