News/Press releases
Investor Media Group надгражда мултиканалната си стратегия с дигитална платформа за събития
2021-03-12

Investor Media Group добавя към мултиканалната си стратегия дигиталната стрийминг платформа за събития с професионален фокус - Investor Media PRO.

На нея всеки ще има възможност да проследи на живо авторитетните бизнес събития, конференции и специализирани дискусии, които медиите от Investor Media Group организират. Ежегодно те събират най-големите икономисти, финансисти и световни бизнес имена да анализират и коментират по горещите теми от сферите на бизнеса, финансите, борсите и технологиите, и предлагат на аудиторията висококачествено съдържание, ориентирано към професионалните общности.

Инвестицията в създаване на стрийминг платформа за събития към момента няма аналог на българския пазар.

В Investor Media Group работим непрекъснато към усъвършенстване, към надграждане, защото аудиторията ни го изисква и го заслужава. Стартът на Investor Media PRO е част от това надграждане и поредната стъпка в стратегията ни за развитие на висококачествени мултиплатформени предложения на медийния пазар. С новата дигитална платформа ще предложим възможност на всички професионални общности да следят на живо дискусиите, които ги интересуват. Паралелно с това ще имаме привилегията да сме медийната компания с най-голямото специализирано бизнес видеосъдържание на българския пазар“, коментира изпълнителният директор на Investor Media Group Виктория Миткова.

Освен стрийминг на събитията на медиите от Investor Media Group, на Investor Media PRO всеки може открие богат архив от едни от на най-големите бизнес конференции и дискусии на Investor.bg през последните 10 години – Knowledge city, Tech of Tomorrow и „Предприемачи на бъдещето“, специализираните дискусии от поредицата „Клуб Investor”, „както и най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона – Investor Finance Forum, което тази година ще отбележи своето 10-о издание.

Стартът на дигиталната платформа за събития e част от кампанията по случай 20-тата годишнина на Investor.bg. Специално място на Investor Media PRO има и годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria – The Next Big Thing, както и ежегодните специализирани събития и дискусионни бизнес закуски на Imoti.net, които поставят фокус върху развитието на пазара на недвижими имоти в страната.

Първото събитие, което ще се излъчва на живо на Investor Media PRO е предстоящото издание на Knowledge city, която и тази година ще постави фокус върху умният град и бъдещото развитие на градската среда. Тя ще се проведе в рамките на две специални онлайн студиа на 15 март и 22 март, от 14:15 часа. На уебсайта на Investor Media PRO - https://investormediapro.bg/, може да се информирате и регистрирате за всички предстоящи конференции и дискусии от календара на Investor Media Group.