News/Press releases
Виктория Миткова: Успехът е част от мисията нa Investor.bg! Честит 20-и юбилей!
2021-03-05

Навръх големия ни юбилей изпълнителният директор на Investor Media Group, част от която е Investor.bg, отправи специално поздравление към екипа


Investor.bg винаги е бил и ще продължи да бъде еталон за качество и емблема на професионалната, обективна и задълбочена журналистика – такава, каквато все по-рядко виждаме, но която днес е по-важна отвсякога. Това каза изпълнителният директор на Investor Media Group Виктория Миткова в специално обръщение към екипа на Investor.bg навръх 20-тата годишнина на сайта. Тя благодари на екипа за усърдната работа и обърна внимание на бъдещето и на това, което предстои за Investor.bg.

Цялото й обръщение по повод 20-тата годишнина нa Investor.bg може да прочетете тук:

Скъпи колеги,

Намираме се навръх 20-тата годишнина от официалния старт на Investor.bg – единственият финансово-икономически уебсайт с толкова дълга история и още по-дълъг списък от постижения.  Но днес не искам да говоря само за миналото, а и за бъдещето.

Investor.bg винаги е бил и ще продължи да бъде еталон за качество и емблема на професионалната, обективна и задълбочена журналистика – такава, каквато все по-рядко виждаме, но която днес е по-важна отвсякога.

Развитие и надграждаване. Това са двата фактора, които винаги са били присъщи за Investor.bg и към които винаги сме се стремели в Investor Media Group. Затова съм повече от радостна, че 20-тата годишнина на Investor.bg съвпада с период, в който отбелязахме рекордни постижения в трафика и посещенията към сайта и година, в която Investor Media Group предстои да обяви началото на няколко нови ключови медийни продукта на пазара. Растящото доверие на аудиторията е най-голямата награда и доказателство за това, че пътят по който вървим е правилният. 

Знам, че ни предстоят много успехи – защото успехът е част от мисията на Investоr.bg. Вашият успех е и част от нашата мисия в Investor Media Group.  

Продължавайте да поставяте на първо място качеството и аудиторията. Следвайте мисията си като журналисти и бъдете моста, чрез който професионализмът на Investor.bg да премине от настоящето към бъдещето.


Честит 20-и юбилей, Investor.bg!


Виктория Миткова,

CEO на Investor Media Group