News/Press releases
Признание за журналисти от Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg
2020-02-15

Поредно отличие за журналистите на Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg на първите годишни награди на БУЛАТОМ (Български атомен форум).
Водещата на предаването "В развитие" Вероника Денизова спечели приз в категория "Интервю" за разговора й на темата "Какво е значението на националното хранилище за радиоактивни отпадъци за България?".

"За мен е чест да бъда наградена от Български атомен форум, който е представител на един от най-значимите и отговорни сектори в българската икономика. Екипът на предаването "В развитие" винаги се стреми да поднася на зрителите интересна, обективна и задълбочена информация по актуалните икономически теми, а представителите на атомната индустрия в България често ни дават поводи да отразяваме успешни инвестиции и добри бизнес практики", заяви Вероника Денизова.

"Журналистът на Investor.bg Аспарух Илиев бе отличн в категория"Нова генерация" за обзорната статия "Ядрената енергия през 2019 г. - възстановяване или мъгляви перспективи".

 Наградите на БУЛАТОМ се връчват за журналистически и експертни публикации, които са отразили най-задълбочено събитията и тенденциите в развитието на атомната енергетика през 2019 година.