News/Press releases
Bloomberg TV Bulgaria с награда от БФБ
2021-01-21

Поредна награда за единствената бизнес телевизия у нас – Bloomberg TV Bulgaria. Медията бе отличена от Българската фондова борса по време на юбилейната 20-та церемония по награждаването на инвестиционните посредници и банки, постигнали най-високи резултати през изминалата година.

 

Призът на Bloomberg TV Bulgaria се връчва за големия принос и коректното, обективно и задълбочено отразяване на телевизията по въпросите свързани с капиталовия пазар, а отличието навръх рождения си ден прие водещият на сутрешния блок „Бизнес старт“ и предаването „ИмоТиТе“ Христо Николов.

 

„За нас е чест да получим тази награда, защото тя е доказателство, че вървим в правилната посока.  През годините доказахме, че сме отговорна и обективна медия, която предоставя качествена информация от света на бизнеса в България и по света. Ние в Boomberg TV Bulgaria вярваме, че добрите примери и практики трябва да бъдат показвани. Ще продължим да го правим и занапред“, заяви журналистът на единствената бизнес телевизията в България.

 

Новините и тенденциите на Фондовата борса у нас, подкрепени с експертни анализи и дискусии в студията на Bloomberg TV Bulgaria, са сред основните теми в програмата на бизнес канала, по които зрителите получават качествена информация всеки ден.

За трети път престижното отличие се връчва на журналист от екипа на Bloomberg TV Bulgaria и пореден път, в който наградата е присъдена на медия от  семейството на Investor Media Group. През 2020-а година призът грабна друга от най-авторитетните икономически медии у нас – сайтът Investor.bg, който е най-предпочитаният източник на финансова и икономическа информация.