News/Press releases
Нови проекти и над 20 силни събития в календара на Investor Media Group за 2021 година
2021-01-21

Нови мултиплатформени журналистичеки проекти и над 20 силни събития е подготвила Investor Media Group в календара си за 2021 година. Медийната група с най-разнообразното портфолио на пазара, от която се информират повече от 2,9 милиона потребители (по данни на Gemius за 11.2020 г.) и тази година ще даде приноса си към бизнес общността като организира най-утвърдените си конференции, дискусии и бизнес закуски.

Бизнес събитията започват още през март с две онлайн дискусии на конференцията Knowledge City и ще продължат с две дигиални издания на тех конференцията Tech Of Tomorrow.

През юни в нов формат ще гледаме „Предприемачи на бъдещето“, която ежегодно ни запознава с едни от най-ярките предприемачески умове, а есента на 2021 година е запазена за нови много силни издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria The Next Big Thing и на най-големия финансово-инвестиционен форум за страната и региона – Investor Finance Forum. Всички събития ще се излъчват едновременно на няколко платформи, включително и на живо в ключовите сайтове и канали на медийната група, където всеки ще може да ги гледа безплатно.

Паралелно с това Bulgaria ON AIR, която също е част от Investor Media Group, ще зарадва аудиторията с нов мултиплатформен журналистически проект - Бъдещето“. Поредицата от три специални студиа ще представи най-важните тенденции, които да очакваме в сферите на дома, парите и комуникациите.

Мултиплатформен проект, посветен на новите технологии, стартира и Bloomberg TV Bulgaria. Tech21 е поредицата от четири дискусии, които ще очертаят как ще се развият здравеопазването, строителството, автомобилите и застраховането в следващите 10 години.

През лятото Investor Media Group ще проведе и още няколко ключови събития, които през годините си спечелиха лоялна многохилядна аудитория – през юли предстои най-голямото събитие в сектора на недвижимите имоти – 6-ото издание на Годишните награди на Imoti.net, което ще бъде съпътствано и от серия бизнес закуски на Imoti.net в 7 града в страната. Подготвя се и втората национална класация на „Най-добрите болници“, а любимият „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg тази година ще отиде при майките в София, Варна и Пловдив.

В същото време Tialoto.bg и първият женски уебсайт у нас Az-jenata.bg ще предложат много вълнунващи дигитални тв студиа и влогове, с които да задоволят интереса на аудиторията за полезно и качествено лайфстайл съдържание. Какво предстои да видите в дигиталното тв студио „Светът на Tialoto” и влога на Az-jenata „Ето как“ - следете в каналите на Investor Media Group и ефира на Bulgaria ON AIR.