News/Press releases
От днес Investor има нов мениджър Връзки с обществеността
2014-03-04
Милена Атанасова е завършила е българска и чешка филология в СУ „Св. Климент Охридски“ (2001) и второ висше образование по психология към ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“ през 2005 г. Има допълнителна квалификация в областта на публичните комуникации с курсове като London School of PR и обучения на BBC World Service Trust, ROI Communication и др.

Работи в областта на комуникациите от 1999 г. През годините практикува в различни сфери – изкуство, търговия, интериор и дизайн, фармация, медии, лека промишленост, политика, наука и други.

Като мениджър по публични комуникации работи от 2003 г. в компаниите Хигия АД, Българска Радиокомпания (Ретро Радио), Communicorp., Ficosota Syntez и VM Finance Group. От 2010 г. управлява комуникационната агенция MAGICA Events.

Председател e на Българско дружество за връзки с обществеността за мандат 2009/2010, настоящ председател на Комисията по професионална етика към Дружеството. От 2006 г. е член е на Управителния съвет на Българска конфедерация за връзки с обществеността.