News/Press releases
Броени дни остават до зимното състезание „Изпързаляй зимата“
2014-03-05
Тази събота, на 8-ми март, Az-deteto.bg ще изпрати зимата с уникален хепънинг на Витоша под надслов „Изпързаляй зимата!“. Събитието ще се проведе от 10 часа на пистата до хижа "Алеко". В програмата са включени надпревара с шейни, целене на мишена със снежни топки, състезание за най-оригинален снежен човек, много музика и забавления.

Всички деца могат да се включат в снежните игри с предварителна регистрация, кaто утре (6-ти март) е крайният срок за записване. За победителите са осигурени специални награди, а за родителите и всички гости на събитието също ще има много приятни изненади, музика и забавления.

За да се чувстват комфортно, всички дечица трябва да си носят шейна и зимна екипировка - топли дрешки, шал, шапка, ръкавици. За състезанието за най-оригинален снежен човек е добре всеки да си носи аксесоари за своя снежен човек – шапки, копчета, очила, метли или защо не мартеници или други пролетни предмети, с които да изпратим зимата?

Генерален партньор на инициативата е ЧЕЗ България. Зимната надпревара ще се осъществи с любезната подкрепа на "Витоша ски" АД, които застават зад всички спортни активности за здрави и весели деца.

Програмата за деня можете да намерите тук Регламентът за зимните игри можете да намерите тук