News/Press releases
Инвестор.БГ АД ще представлява България на European Business Awards
2010-07-08

Интернет компанията Инвестор.БГ АД е избрана да представлява България и да продължи във втората част на престижния конкурс European Business Awards (Европейски Бизнес Награди), провеждащ се в партньорство с HSBC.


Над 220 компании са избрани да представляват страните си в Европа.


Останалите девет български компании, продължаващи напред, са: Agria Group Holding, Bianor, Docheva and Partners, ICB - Interconsult Bulgaria, Povvik AD, Roche Bulgaria EOOD, SAF Magellan AD, SAP Labs Bulgaria, Telerik Corp.


„Всяка година сме свидетели на много впечатляващи кандидатури на компании, които имат да разкажат много интересни истории. Тази година не е изключение - нивото на кандидатурите расте, както и броят им, ето защо компаниите, стигнали до фаза да представляват страната си, наистина са най-добрите от най-добрите. Те ще продължат да представляват страните си в следващия кръг на европейската битка, стараейки да спечелят Ruban d’Honneur (от френски – Панделка на Честта)”, коментира Адриан Трип, изпълнителен директор на European Business Awards.


Представителите на различните страни предстои да бъдат оценявани от престижна група икономисти, академици, бизнес лидери, политици и собственици на медии. Те ще оценяват кандидатурите и ще изберат най-добрите компании, които ще получат Ruban d’Honneur в различните категории. Това ще стане на 29-ти юли.


Получателите на Ruban d’Honneur ще продължат във финалния стадий на състезанието през септември, когато ще бъдат помолени да направят презентации на живо и да отговарят на въпроси на журито, което ще обяви победителите в различните категории.