News/Press releases
NasamNatam.com с напълно нов дизайн
2010-06-18
Туристически портал NasamNatam е с напълно нов, по-лек и интуитивен дизайн. Основното предимство на обновения сайт е по-лесният достъп до информация - статии, оферти, пътеписи.

Стартирана бе и нова таг система, която дава на потребители удоволствието да намери бързо и лесно цялата информация по дадена конкретна тема.

Сред другите нововъведения са:

- новаторски и дори нестандартни техники за оптимизация за търсещи машини

- по-голяма възможност за банер реклама и брандинг

- улеснение за туристическите агенции и туроператори, чрез по-добър административен панел

В близките седмици се очаква пускането на допълнителни нови функции.

Тази година NasamNatam.com празнува четвъртия си рожден ден - сайтът стартира през ноември 2006 г., а през януари 2008 г. става част от портфолиото на Инвестор.БГ АД. Със своите 107 520 потребители месечно (данни на Gemius) порталът е лидер на българския туристическия пазар.

Сайтът спечели първо място в гласуването на публиката в конкурса „БГ сайт 2009”, а редовните семинари, организирани от мениджърa на проекта, на тема "Ефективно представяне в интернет", са предпочитано място за хората от туристическия бранш за научаването на най-новото в света на интернет и частта, засягаща туристическия бизнес.

В NasamNatam има над 2 000 клиенти (агенции, туроператори и хотели), над 700 пътеписи, и над 3000 разнообразни оферти за екскурзии и почивки в България и чужбина.