News/Press releases
Netkelner.bg стъпва и в Пловдив
2006-08-08
От 08.08.2006 г. интернет сайтът за поръчка на храна Netkelner.bg, разширява дейността си. След София и Варна, Пловдив е поредното населено място, където специализираното онлайн приложение започва да предлага услугите си. То ще работи в партньорство с някои от най-популярните местни заведения, като приема онлайн поръчки от клиентите и им ги предава за изпълнение. Досега от Инвестор.БГ АД, компанията притежаваща сайта, са подписали договор за сътрудничество с две пловдивски заведения. Предстои включването в списъка и на други разнообразни предложения.

Стартирането на Netkelner.bg в Пловдив ще улесни ежедневието на местните жители. Те ще могат да поръчват от менюто на любимото си заведение само с помощта на компютър, а поръчката им ще пристига максимално бързо.

Другото предимство на интернет е възможността да се открият различни заведения на едно място. Така всеки клиент, влизайки на адрес www.netkelner.bg ще може да избира измежду няколко различни менюта и да поръчва всякакви храни и напитки. Ежедневно, както и в другите градове, за потребителите ще има отстъпки и промоционални предложения.