News/Press releases
Да срещнеш любовта в интернет
2006-09-12
Хората срещат любовта на различни места. Едни я откриват на улицата, други в нощния бар, а трети на опашката за хляб в магазина. Тя ги връхлита неочаквано, обсебва ги и придава нов смисъл на тяхното съществуване.

Има обаче и такива, които я намират в интернет. В сайтовете за запознанства. С помощта на регистриран профил и малко смелост. Смелост да се доверят на човека от другата страна. И да го заобичат с цялото си сърце. Тяхната любов също е изпепеляваща и също може да промени живота им.

„Привет Инвестор.БГ! Не знаем към кого да се обърнем за да благодарим. Затова ви пишем на този мейл!“ Така започва писмо, пристигнало на електронната поща на компанията, собственик на сайта за запознанства aha.bg. Написано е от двама потребители на страницата, открили щастието чрез нея. Тя се е кръстила DELIRIUM и е от Костинброд. Той пък е от Стара Загора, с прякор BLACK SUNNY. Но съдбата ги среща в aha.bg и „всичко стана толкова бързо“. Влюбени са лудо само от месец, а вече дори живеят заедно. И са щастливи.

„Благодарим от все сърце на сайта“ - пишат на екипа на Инвестор.БГ АД признателните влюбени. Отправят пожелания и други да намерят любовта по този начин. И се „заканват“ - „Живот и здраве ще почерпим за по-нататъшните събития относно любовта.“