News/Press releases
Snimka.bg с нова функция
2006-10-10
Snimka.bg, най-популярният сайт за публикуване на снимки онлайн, продължава да усъвършенства своите функционалности. След като съвсем наскоро предостави на своите потребители възможността да ъплоудват фотоси с големина до 3 MB, сега страницата им подарява и техни лични подстраници. Услугата вече е активирана и от нея могат да се възползват всички регистрирани. След направеното нововъведение те не само бързо ще достигат до всички свои албуми, но и съвсем удобно ще ги споделят с приятели и познати.


Всяка лична подстраница е с формат ime.snimka.bg и позволява публикуване на до 128 МВ файлове. Тя предоставя достъп до публикуваните албуми на съответния потребител, подредени на хронологичен принцип. Независимо, в коя категория са поставени.

Регистрацията в snimka.bg е бърза и напълно безплатна. Категориите, в които са разпределени албумите са 30, но броят им непрекъснато нараства. Сред най-популярните са “Автомобили“, „Приятели“ и „Пътувания“. Сериозно количество снимки са посветени на българските и световните звезди, както и на темата „Празници“.

От стартирането на сайта до днес, регистрация в него са си направили близо 38 000 души, които са подредили спомените си в над 63 000 албума. В тях вече има над 1,2 млн. снимки.

С цел да бъде още по-удобен и полезен за потребителите, snimka.bg търпи непрекъснати подобрения и въвежда нови функционалности. Сайтът предлага бърз и лесен начин за изпращане на фотоси под формата на картички. Друга от интересните опции е възможността да се влезе във връзка с автора на всеки отделен албум или снимка. Използвайки тази функция, вече немалко потребители са създали контакт помежду си, водени от общите си интереси в дадена сфера - пътувания, хоби, автомобили, изкуство, архитектура и други. На самата страница има и сектор, където публикуваните снимки могат да бъдат оценявани в скала от едно до пет. Възможно е и да се ъплоудват до пет фотографии едновременно.