News/Press releases
Приказен рожден ден на Tialoto.bg с много музика и награди!
2014-09-29
Със страхотно модно шоу, много музика и настроение Tialoto.bg отбеляза своята 10-та годишнина на 26-ти септември в Сердика Център София!

В присъствието на много гости и приятели, екипът на сайта отпразнува подобаващо рождения си ден, като специално за празника музикални изненади ни поднесоха изпълнителите от Монте Мюзик – Графа, Михаела Филева, NickName, Прея и Били Хлапето.

Програмата на „Влез си в Tialoto.bg“ бе изключително динамична и продължи цели 4 часа! Водещ на събитието бе актьорът Дани Ангелов.

Посетителите на мола и нашите специални гости се насладиха на живите изпълнения на артистите от Монте Мюзик, които зарадваха публиката с някои от най-големите си хитове. Любимците на тийнейджърите Михаела Филева и Били Хлапето срещнаха големи затруднения при излизането на сцената, тъй като моментално бяха обградени от фенове, които искаха да се снимат с тях и да получат автограф. Екстаз предизвика и изпълнението на Графа, който за пореден път доказа, че е един от най-добрите певци в България! Към празничната ни програма се присъединиха и танцьорите от школа Pretty Dance Hall, които зарадваха гостите с много зумба и хип-хоп!

Демонстрациите на Kangoo Club България на най-забавните пружиниращи обувки също бяха посрещнати с огромен ентусиазъм от гостите, като някои побързаха и сами да ги пробват. В един момент около сцената почти нямаше човек, който да не подскача в ритъма на музиката, което направи партито ни още по-весело и приятно!В центъра на вниманието бяха и специално изградените кътове, които бяха посетени от десетки дами, в търсене и разгадаване тайните на доброто здраве, съвършената красота и хармония!

В кът „Тайните на тялото“ дамите имаха възможност да си направят безплатен преглед и да измерят телесните си показатели с помощта на уникалния уред на Hill Clinic. Освен това гостите бяха подробно запознати с най-новите естетични, дерматологични и козметични процедури за тяло, които помагат на дамите да запазят добрия си външен вид за дълго време. Голям интерес предизвика услугата „Бразилско дупе“, която е изключително актуална и търсена в момента, и се предлага от Hill Clinic.

От козметична компания DeSheli посрещаха гостите в кът „Красива и след утре“, където презентираха индивидуално на всяка дама луксозната козметика, която гарантира млада и красива кожа.

Козметичните линии, създадени и патентовани от марката, представляват комплексен подход за цялостна грижа за кожата на лицето, тялото и косата, и гостите имаха възможност да се уверят в качествата ѝ, както и да участват в специалната томбола с награди.

Мнозина бяха желаещите да поскачат с обувките Kangoo Jumps, които откриха най-забавния и приятен спорт. Инструкторите от Kangoo Клуб България показаха, че с редовни тренировки с пружиниращите обувки може не само да се извае прекрасна атлетична фигура, но и човек да се забавлява невероятно много!

В кът „Перфектен грим“ гримьорите на Inglot Cosmetics дадоха индивидуална консултация на всички желаещи дами. Много от тях потърсиха съветите на специалистите и дори лично се увериха в необятните възможности на декоративната козметика, която не само разкрасява, а дори преобразява за минути външния ни вид!

Голям интерес срещна и кът „Рецепти за хармония“, в който психолозите Росица Йорданова и Марта Козарева помогнаха на много дами да открият вътрешната си хармония.

Двете прекрасни дами дадоха възможност на гостите да преоткрият себе си и характера си чрез специални карти, върху които бяха изобразени различните типове жени и съответните им характеристики. Всяка от картите даваше рецепта за щастлив живот и индивидуална препоръка към нейния избраник. Всеки един посетител на кътовете имаше възможност да се включи в празничната ни томбола с награди, а победителите бяха изтеглени от водещия Дани Ангелов в края на вечерта. Печелившите получиха множество награди, сред които ваучери за покупка от Сердика Център, предметни награди от Technopolis, ваучери за процедури от Hill Clinic, спортни аксесоари от Kangoo Клуб България, сет с гримове от Inglot Cosmetics, безплатни процедури от козметична компания DeSheli, комплекти за бельо от Triumph и ваучери за процедури от Zerona България. Всички присъстващи имаха възможност да се снимат пред стената на Zerona България - представител на най-новото поколение медицински лазер за здравословно и бързо отслабване и скулптуриране на тялото.

Отново изказваме благодарност към всички наши партньори, които подкрепиха събитието ни, към всички приятели и гости, които дойдоха на място в Сердика Център, и най-вече благодарим на вас, скъпи читатели, че сте заедно с нас вече 10 години и ни давате стимул да продължаваме напред! Пожелаваме си още много x 10 години във вашата прекрасна компания!

Благодарим и на всички наши партньори, които направиха рождения ни ден незабравим и зарадваха читателките ни с много емоции и изненади: Сердика Център, Hill clinic, Desheli, Kangoo Клуб България, Triumph, Technopolis, Fashion Supreme, Inglot, Zerona България, Монте Мюзик, Pretty Dance Hall, Интерсаунд, както и на Росица Йорданова и Марта Козарева.