News/Press releases
Bulgaria On Air и Инвестор организираха коледен благотворителен базар
2014-12-22
Благотворителен базар със сладки, играчки и сувенири организираха медийна група Bulgaria On Air, Brand New, Инвестор.БГ и България Ер на 22 декември.

Сладките се изкупиха за минути, а за някои предмети имаше наддаване. Така компаниите от групата подкрепиха благотворителната инициатива на фондация Нашите деца.

"Тази Коледа чудесата правите Вие 2" на фондация "За Нашите Деца" е инициатива, която се проведе в 41 компании тази година.

Те организираха благотворителни коледни инициативи в офисите си, обединени около каузата нито едно българско дете да не израства в изолацията на социалните институции, а да живее сигурно и обичано в семейство.

"Миналогодишната коледна инициатива ни даде увереност, че има компании и най-вече сърдечни хора, които работят в тях, желаещи да помогнат по един нетрадиционен начин. Затова ние от фондация "За Нашите Деца" за втора поредна година организирахме една по-различна коледна кампания, в която дарителят е ангажиран лично и е съпричастен към каузата", каза Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на фондация "За Нашите Деца".

Събраните средства ще бъдат използвани за професионални грижи за децата, помощ за биологичните семейства, нуждаещи се от материална или емоционална подкрепа и намирането на приемни родители за изоставените деца.