News/Press releases
Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи ще споделят експерти на следващия Клуб Investor.bg
2014-06-12
Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи ще бъде темата на следващия Клуб Investor.bg, който ще се състои на 17 юни (вторник) от 18:00 ч. в Гранд Хотел София, зала „София“. Дискусионният форум този път се организира от Investor.bg и Imoti.net.

Три ще бъдат водещите теми, които ще се обсъждат на форума – проблеми, грешни подходи и рискове в процеса на търсене на инвеститори; стратегии за реализиране на портфейли и енергийната ефективност като важен фактор за успешното управление на активите.

В дискусията ще участват Добромир Ганев – заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение „Недвижими имоти“, Константин Бояджиев – директор "Бизнес развитие" в Галакси Пропърти Груп, Тодор Кавръков – мениджър отдаване под наем в Търговски център „Европа“, Виктор Генев – съдружник и мениджър "Бизнес развитие" в Консултантска къща "Амрита" и Гален Тодоров – инженер продажби в „АХИ Кериър“.

Клуб Investor.bg се провежда със съдействието на „АХИ Кериър“, Клон България и Консултантска къща "Амрита".

Институционални партньори на клуб Investor.bg са Индустриален холдинг - България, БФБ – София, Дакси, Германо-българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) и медийна група Bulgaria ON AIR.